niet actief

Kabouterroute Lichtenvoorde

De Keikabouters

Geopend op
05/11/2018
Verkooppunt
VVV Groenlo, VVV Lichtenvoorde
Prijs boekje
1.5
Teksten en idee
Joske Elsinghorst-van Huet
Illustrator
Dorian Temming
Vormgeving
Noël Versteegen-Ebbers
Samenwerkingspartners

VVV Oost Gelre, Gemeente Oost gelre, Ondernemersfonds Lichtenvoorde

Sponsoring 

‘Geef Lichtenvoorde kleur’ en ondernemers uit Lichtenvoorde.

In de pers 

Elna

Voorkant boekje kabouterroute Lichtenvoorde
Illustratie uit boekje kabouterroute Lichtenvoorde

Hemmie is een drukbezet kabouterman. Hij is namelijk de supersupporter van alle sportclubs in Lichtenvoorde! Als hij niet met zijn vriendinnetje knuffelt op de bank, gaat hij alle wedstrijden af van alle sportverenigingen. Om zoveel mogelijk sporten te kunnen zien en overal snel naar toe te kunnen zonder zelf gezien te worden, heeft Hemmie met zijn vrienden allemaal tunnels gemaakt onder Lichtenvoorde. …..

Op de deur van zijn huisje zit een briefje met al die clubs waar Hemmie fan van is. Iedereen mag het weten! Hij juicht ook altijd mee, soms voorzichtig zodat niemand hem hoort.

Luister maar eens goed bij je volgende sportwedstrijd.
Wie juicht er allemaal voor jou?

De tweede kabouterroute kwam tot stand bij de ‘buren’ in Lichtenvoorde. Ook daar waren ontzettend veel inspirerende mensen te vinden die door anderen genomineerd werden om tot kabouter vereeuwigd te worden.

De route is niet actief. Door grote veranderingen in het centrum van het dorp klopt de route niet meer. Er wordt nagedacht over een herdruk. Het Boekje is nog te koop voor 1,50 bij de VVV Lichtenvoorde voor de verhaaltjes en illustraties.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram